Notera att detta evenemang redan har passerat.

Flashback Forever erövrade Sverige i våras, och blev över en natt en av landets allra mest älskade poddar. Den här kvällen får ni se standup av båda komikerna som hörs i podden. Plus den lika fantastiska Moa Lundqvist!

Emma Knyckare förvaltar ett göteborgskt kulturarv som inte bygger på tillgjord fryntlighet. Det finns en stolt stabil arbetarklass i generna. Hon har en stil som gör att hon verkar både engagerad och obekymrad samtidigt. En osannolik kombination som känns självklar när man ser Emma Knyckare på scen.

Ina Lundström är i grunden journalist men har senaste åren snabbt tagit standup-Sverige med storm. Hon blev av Sveriges komiker framröstad som Årets Nykomling 2020. Med ett högproduktivt tempo vinner Ina över all slags publik med sin naturliga svada som är pepprad med roliga detaljer och exakta ordval.

Moa Lundqvist är ett oroshjärta som vinner över ångesten genom att måla världen med ord. Med larviga iakttagelser och perfekta formuleringar blir det igenkänningshumor för själen. Hon syns i de hyllade humorserierna Sagan om Dilan och Dips på SVT.

Konferencier: Fritte Fritzson

Detaljer

Datum:
12 november, 2020
Tid:
18:30 – 20:00
Kostnad:
250 kr

Plats

Bonden Bar

Bondegatan
Stockholm, 11623 Sverige
+ Google Map